! INDUSTRISPÅR.SE IS UNDER CONSTRUCTION.NEW WEBSITE COMING SOON !

UTHYRNING UTRUSTNING

 

Industrispår AB satsar tungt på att utveckla specialmaskiner och metoder för spårarbete.

Detta har till exempel resulterat i våra egna produkter: svetsskärare, järnvägslyftare och ballastvagn.

Dessa och annan utrustning är tillgänglig för uthyrning och till salu.                                                                                 

Vi erbjuder också, på agenturbasis, maskiner och utrustning för spårarbete.

Ballast Divider

 Ballastdelaren är en motoriserad, radiostyrd ballastvagn som kan drivas av en person. Den är försedd med ett styrbart transportband och fördelar materialet smidigt i spår, på gångar och i växlar.

Vagnen kan lastas med en vanlig lastare, håller 15 m³ ballast och transporterar upp till 300 m³ per skift. Tömningstiden är cirka 3 minuter och maxhastigheten är 30 km / h.

Med fem hydrauliska ben är vagnen lättlastad på bilar och järnvägsvagnar. Den passar också inom normal lastprofil när den lastas på en järnvägsvagn.

Pandrol Fastener PF73

Detta Pandrol-fästelement är en effektiv och lätt konstruktion som enkelt hanteras och möjliggör snabb och enkel montering av Pandrol-clips.

Maskinen hanterar fyra clips inom varje ögonblick. Ladda klippen manuellt och placera dem i position. Placera maskinen i rätt läge och tryck clipsen på plats med spakarna. Upprepa på hemsidan. Flytta maskinen till de fyra följande klippen.

Motorpaketet avlägsnas lätt och väger ca 50 kg. Konstruktionen, utan motorn, väger ca 100 kg och kan lätt lyftas av och på spåret av två personer.

Rail Joint Adjuster RS01

Dubbelskytte hydraulisk skena gemensam justerare med en kraft på 300 kN. Justeraren griper fast på skenhuvudet och justerar den till given mätning. Det betyder att du inte behöver ta bort justeraren från skenan när du reparerar eller installerar en isoleringsfog. Justeraren är utrustad med transporthjul, hydraulisk handpump och tryckavlastningsventil.

Rail spike puller Nordco

Denna Rail Spike Puller kan drivas av en eller två personer. Hydrauliskt styrda spikarmar drar samtidigt in och ute spikar. Spiken dras rakt vilket möjliggör återanvändning.

Den speciellt utformade dragarmen gör att spikarna spikarna kan vara obehindrade, vid lederna. Klorna kan enkelt justeras för att matcha avståndet mellan spikarna på plattan. Justeringen sker med två knoppar på förarsätet.

Rail Spike Puller är utrustad med skivspelare, hydrauliskt manövrerad roterande förarsätet och hydrauliskt manövrerad spikdragningsvagn. Två joysticks-kontroller ger en bekväm och kontinuerlig spikdragningsoperation.

För god arbetsmiljö är utformningen av förarsätet ergonomiskt korrekt.

RailLifter MRL

MRL är en av Industrispårs egna produkter. Den är konstruerad för att hanteras av en operatör som hanterar lyftaren med enkla operationer. MRL kan användas för förstöring, byte av gummidynor och montering av skenor och drivs av en Honda-motor som är försedd med ett system för oljetillsyn och urtag för ljus.

En batteridriven järnvägslyftare, som drivs av en Flowfit-elmotor, är också tillgänglig.

För att underlätta hanteringen på och av banan kan den hydrauliska kraften bakåt lätt lyftas.

Isoleringen avlägsnas från gränsvärdet, därför kan den användas på spår med signalsektioner. Hissaren har frihjul, så att vägkorsningar och vingsskenor kan passeras utan svårigheter. Säkerhetsventiler förhindrar att lasten sjunker vid läckage. Det hydrauliska kraftpaketet har dimensioner som gör att andra hydrauliska verktyg kan anslutas till kraftpaketet.

Pandrolsnapper

 

Pandrolsnapper är en enkel handtool för manuell installation och borttagning av e-clips.

Det fungerar som en hävarm och är lätt att hantera. Det är säkert och effektivt och är särskilt användbart i begränsade utrymmen som i växlar och korsningar.