! INDUSTRISPÅR.SE IS UNDER CONSTRUCTION.NEW WEBSITE COMING SOON !

Konstruktion

Industrispår AB är ett familjeägt företag, etablerat i Ystad sedan 1981. Vi utför kompletta spårningssystem för alla typer av spår; järnvägsspår, lövspår, gruvbanor och kranspår.

Spårarbete kan också omfatta utgrävning och terrasser, kontaktledningar och signal- och vägtrafiksäkerhet.
Uppdraget kan beskrivas i detalj eller vara en funktionell beskrivning. Arbetet görs snabbt och effektivt tack vare moderna maskiner och hög mekanisering.

Kunderna är infrastrukturägare, kommuner, hamnar och industrier. Marknaden är främst de skandinaviska länderna.

Utskjutande

Industrispår AB projektspårinfrastruktur intill industrier, hamnar och kommuner. Uppdrag utförs från idé till färdig anläggning. Kontraktet kan också omfatta kostnads- och lönsamhetsberäkningar.

Inspektion

Industrispår AB utför inspektioner av spårinfrastruktur. Detta kan göras i ett enda kontrakt eller tills vidare, normalt en gång per år. Åtagandet kan också ingå för att tillhandahålla nödvändiga bilagor och ansökningsblanketter till Transportstyrelsen.

Tillverkning

I vår egen välutrustade verkstad tillverkar vi bland annat spårkorsningar och turnouts. Dessa kan vara standard eller skräddarsydda.

Andra produkter vi tillverkar är fasta och glidande buffertstopp, bromselement, isolerade fogar, fiskplattor, kontaktledningsmaterial och maskiner.

Hög kompetens hos våra ingenjörer och den kontinuerliga uppdateringen av maskinen gör det möjligt för oss att tillverka nästan alla produkter som är efterfrågade i små eller stora serier.

Industrispår AB investerar också mycket i utvecklingen av specialmaskiner och metoder för spårarbete. Detta har resulterat i våra egna produkter: Rail Lifter MRL och Particle Magnet.

Vi lagrar också ett brett utbud av spårmaterial. Utöver ovanstående tillhandahåller vi ny och begagnad vignolerail, spårig spår och kranarail, svängare, utdelningsmaterial och spårmaterial.

Handel

Industrispår AB har ett brett utbud av spårmaterial. Vi kan erbjuda ny och begagnad vignolskena, räfflad järnvägs- och kranskena, träslipare, växlar, buffertstopp, spårtillbehör och överliggande material. För att nämna några.